Om oss

Hest i Fokus AS tar mål av seg til å være den ledende nettbutikken i Norge innenfor islandshest - vi skal være Islandshestspesialisten! Vi har et bredt utvalg av kvalitetssterke og kjente merkevarer; eksempelvis finner du saler fra Tøltrider i vår butikk. Enhver ekvipasje skal finne en riktig tilpasset sal hos oss, og vi tilbyr demosaler til alle som ønsker å prøve sal. Se under Saler og utstyr i menyen til venstre.
 
Utvalget vårt består av både gode kvalitetsprodukter til riktig pris som for eksempel fra Hilbar, Boett, Roeckl, Nordic Horse, Redback og Ástund, men også rimeligere alternativer med bra kvalitet som eksempelvis Heimer, Globus og Hansbo, og ikke minst vårt eget merke HIF. Dermed blir flere ettertraktede produkter nå tilgjengelige i Norge.
 
Med mer enn 45 års erfaring med islandshest i Norge og på Island, mener vi at kompetansen på produkter til turryttere såvel som til konkurranseryttere er bra.

                                    

I tillegg til utstyr til islandshest, tilbyr vi også boots og limsko til barfothester. Vi er Norges største leverandør av Easyboots, og du vil til enhver til finne et godt utvalg av bootstyper, limsko størrelser samt deler på vårt lager.

For oss er service viktig, og vi streber etter å ha et rikt utvalg av produkter som alle skal befinne seg på eget lager til enhver tid. Vi vet at tiden er viktig når du har bestilt dine varer, og godt lagerhold i tillegg til rask utsending av pakker er noen av våre fremste kvalitetsmål.

Vi håper at du som kunde er fornøyd med vår nettbutikk. Skulle det være produkter du savner i vårt sortiment, ønsker vi at du tar kontakt med oss. Vi strekker oss langt for å finne produktet du leter etter!

Vi kan i dag kun tilby nettbutikk til våre kunder. Dersom du likevel skulle ønske å hente dine varer, kan du velge dette som fraktalternativ i kassen, betale ordren din, og gjøre avtale med oss om tidspunkt for henting. Vi holder til på Langhus i tidligere Ski, nå Nordre Follo kommune, ca. 1,5 mil sørøst for Oslo. Skulle du ikke treffe oss på telefon når du ringer, ber vi deg om å legge igjen beskjed slik at vi kan kontakte deg så snart vi har mulighet.

                
Vi ønsker velkommen til en trivelig handel hos Hest i Fokus!