I Hest i Fokus har vi en fast fraktpris på kun kr. 99,-. Pakken sendes da med sporing enten til din postkasse/utgangsdør, eller til ditt nærmeste hentested om pakken er for stor/tung. Ved ordre over kr. 2.000,- sendes varene fraktfritt.

Dersom du vil hente varene i vår butikk, må ditt postnummer legges inn før dette alternativet kommer opp i kassen.

Når det gjelder demosaler er det en fraktpris på kr. 139,- for en sal og kr. 249,- for to saler.

Ved bestilling av flere varer der det er oppgitt at en eller flere av varene er utsolgt, blir det belastet frakt på kr. 99,- to ganger dersom kunden ønsker varer på lager tilsendt før varen(e) som er utsolgt kan leveres. Kunden må i så fall gi beskjed om dette. Ved bytte av varer, vil kunden belastes frakt for varene det byttes til.

Normalt har du varene i din postkasse/på utgangsdøren i løpet av 3 virkedager. Sendes pakken til ditt hentested, er leveringstiden 3-4 virkedager fra vi har mottatt din bestilling. Det tas forbehold om forsinkelser fra Posten/Bring sin side.


For kunder bosatt utenfor Norge (inkl. Svalbard) gjelder egne betingelser. For customers outside Norway, special terms will apply.  Please contact us at +47 45 80 29 10 or post@hestifokus.no.